"32 yıllık saha tecrübemiz ile yanınızdayız."

Dünden Bugüne EĞİTİM!

25 Nisan 2024, Perşembe
İÇERİK FOTOĞRAFLARI

Teknoloji çağının bir gereksinimi olan sürekli güncellenme ve global gelişimleri takip etmek eğitim sektörünün olmazsa olmazı haline gelmiştir. Bu bağlamda Z Eğitim Grubu genel müdürlüğü olarak ülkemizde ve dünyada eğitim sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor okullarımıza vereceğimiz hizmetleri bu doğrultuda güncelliyoruz.

Türkiye Özel Okullar Derneği'nin hazırladığı, bu yıl XXll.'si düzenlenen Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu'nda "Yapay Zeka" temasında birbirinden kıymetli eğitimcilerin sunduğu eğitim özetleri ile hazırladığımız bu sayımızda sizlere eğitim sektörünün gittiği yönü göstermek istiyoruz. 

Sempozyumdaki eğitimler ve paylaşılan araştırma sonuçları öğrenciye özelleştirilmiş hizmetlerin artırılması gerektiğini ve öğretmenin rolünün yol gösterici haline dönüştüğü yönünde oldu. Yapay zekanın hayatımıza girişiyle birlikte dikkat sürelerimizin azaldığı ve becerilerimizin yavaş yavaş köreldiği belirtildi. Bu doğrultuda yapılması gerekenin okullarda beceri eğitimlerinin arttırılması ve ev süreçlerinin de eğitim süreçleri bütününde aktif olarak kullanılması gerektiği yönünde çalışmaların oluşturulması olduğu ifade edildi. Öğrencilerin bireysel olarak takip edilmesi ve geri bildirim verilmesi yönünde sürekli takip ve doğru yönlendirmelerin yapılmasının önemi vurgulandı.

Tüm sonuçlar değerlendirildiğinde Z Eğitim Grubu olarak Egebil Eğitim Kurumlarımızda ve Dönüşüm Kolejlerimizde uygulamakta olduğumuz öğretim modellerimizin doğruluğunun tescillendiğini görmek verdiğimiz emeklerin karşılığı olarak bizleri gururlandırdı.
Geleceği bugünden görmeye ve sürdürülebilir çalışmalar yapabilmek adına sektörün ve öğretmenden öğrencilere, velilerden personellerimize kadar tüm paydaşlarımızın güncel ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmet üretmeye devam edeceğiz. Teknolojik gelişmelerin ve yapay zekanın doğru şekilde kullanıldığında elimizi nasıl güçlendireceğini biliyor, bilimin ışığında ilerlemeye devam ediyoruz.